Cosul meu!
(gol)
Companie Misiune Viziune
Cum cumpar? Cum comand? Modalitati de plata Livrarea comenzilor

Armada Romania

Societatea noastra a luat fiinta in anul 2008, avand ca obiect principal de activitate dotarea cu mobilier scolar a liceelor, scolilor si gradinitelor aflate pe teritoriul tarii noastre si nu numai.

Motivul care sta la baza acestei afaceri este slaba dotare calitativa a institutiilor noastre de invatamant pana la acea vreme. S-a constatat de-a lungul timpului ca sunt cereri de mobilier scolar in inalta calitate, cu aspect deosebit si fiabile in timp, insa oferta de pe piata este cu mult sub pretentiile clientilor.

Astfel, desi societatea noastra si-a inceput activitatea aproape de inceputul crizei financiare globale, declansate la noi la finele anului 2008, aceasta a reusit sa doteze o multime de scoli, gradinite si after school-uri aflate in intreaga tara.

La sectiunea “Clienti”, aveti posibiltatea de a viziona o parte din lucrarile efectuate, pe categorii de produse si tipuri de culori.

Asadar, va dorim in continuare vizionare placuta si va rugam sa ne contactati pentru orice fel de nelamurire si asteptam comenzile dumneavoastra.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.